Save the date! 28 november 2019

Dé dag van de Schoonmaakbranche!  

Dit jaar slaan OSB (Ondernemersorganisatie Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten), Service Management en de Stichting Golden Service Awards de handen ineen om een dag te organiseren voor de gehele schoonmaakbranche. Deze dag staat in het teken van nadenken over de toekomst, het opdoen van inspiratie, het uitbreiden van je netwerk en festiviteiten om de schoonmaaktoppers in het zonnetje te zetten. Het OSB-congres en de Golden Service Awards-uitreikingen op één locatie op dezelfde dag: daarmee wordt 28 novemberdé dag van de schoonmaakbranche.

 

Vanaf 12.00 uur kunt u genieten van een goed verzorgde lunch. Om 13.00 uur start het OSB-congres. Vanuit vier perspectieven belichten inspirerende sprekers de schoonmaaksector in haar maatschappelijke context: werkgeverschap, ondernemerschap, opdrachtgeverschap en vakmanschap. Naast een inleiding door Jacco Vonhof, voorzitter van MKB Nederland, spreken econoom-publicist Mathijs Bouman en teamcoach en ondernemersadviseur Marc Lammers.

 

Het OSB-congres eindigt met een informeel samenzijn dat vloeiend overloopt in de feestelijke uitreikingen van de Golden Service Awards. Deze onderscheidingen hebben een helder doel: een stevige bijdrage leveren aan de kwaliteit en trots in de schoonmaaksector. Centraal in het programma staat al jarenlang de verkiezing van Schoonmaker van het Jaar (m/v). Dit jaar wordt de manifestatie uitgebreid met de verkiezing Schoonmaak-leidinggevende van het Jaar (m/v) en Schoonmaakteam van het Jaar. Het zijn immers de mensen die ertoe doen..

 

Dit alles vindt plaats in Kamerik bij Buitenplaats Kameryck, Oortjespad 5. Kortom: zet 28 november in de agenda. Dit wordt dé dag voor de schoonmaakbranche. Inhoudelijk, feestelijk en goed om te netwerken!


Save the date! 28 november 2019_420
Save the date! 28 november 2019_421
Save the date! 28 november 2019_422

Save the date! 28 november 2019

9/9
Loading ...