AdvertentieReinigen en desinfecteren, juist nú belangrijk

Lees verder 


Door het COVID-19 virus, dat de hele wereld in zijn greep houdt, is schoonmaken belangrijker dan ooit. Juist nu is het belangrijk dat er op de juiste manier wordt schoongemaakt en dat de juiste schoonmaakmaterialen worden gebruikt. De Wecoline schoonmaakartikelen kunnen hier goed bij helpen. Ons doel: Samenwerken aan een schone en corona-vrije wereld.

 

Essentieel om eerst goed te reinigingen

Belangrijk voor een effectieve desinfectie is dat er eerst goed gereinigd wordt. Reinigen is het verwijderen van zichtbaar vuil en onzichtbaar organisch materiaal om te voorkomen dat micro-organismen zich kunnen handhaven, vermeerderen en worden verspreid.

 

Er zijn verschillende manieren om goed te reinigen. Zo kan er effectief gereinigd worden met Wecoline single use microvezel, wasbare microvezel of met de kant-en-klare Clean ’n Easy doeken.

Desinfecteren

Na een goede en grondige reiniging kan er, indien noodzakelijk, gedesinfecteerd worden met de Wecoline desinfectiespray. Of er gedesinfecteerd moet worden is afhankelijk van de kans op een overdracht van een besmetting (COVID-19) of de aanwezigheid van lichaamsvloeistoffen.

 

De desinfectiespray bevat een formule op basis van 2,5% waterstofperoxide en 2,5% melkzuur. Deze spray doodt virussen, bacteriën en gisten binnen 1 minuut en schimmels binnen 2 minuten. Het product is Ctgb geregistreerd 15579N, PT02, PT03 en PT04. De spray werkt optimaal in combinatie met de Clean ’n Easy microvezeldoek.

Foto in kolom - 6:4 verhouding

Desinfecteren is alleen veilig en effectief als er goed gereinigd wordt én als de gebruiksaanwijzing goed wordt aangehouden. Lees hierom vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie. Dit hebben we een stuk eenvoudiger gemaakt door de verpakking te voorzien van een QR-code die middels een filmpje laat zien hoe je desinfectiespray gebruikt. 

 

De code wordt eenvoudig met de camera van de telefoon gescand waar deze video met uitleg wordt afgespeeld.Om samen te werken aan een schone en corona-vrije wereld is ons advies:

Eerst reinigen en daarna desinfecteren"

 

 

Wilt u graag goed en uitgebreid advies over hoe te reinigen en/of desinfecteren? Neem dan hier contact op met onze Wecoline accountmanagers.

 

Dit artikel is gesponsord door Wecoline.


Zep

Wecovi: Reinigen en desinfecteren, juist nú belangrijk

16/19
Loading ...