Advertorial

Facilitair managers worstelen met nieuwe hygiëne-normen

Header foto in kolom - 6:4 verhouding

Met de toegenomen hygiënenormen in openbare ruimtes door corona, worden facilitair beheer en schoonmaak niet langer gezien als basistaken, maar als sleutelcomponent binnen elke voorziening. Er ligt dus meer druk op de facilitair manager. Een hygiënepakket biedt uitkomst.

Lees verder 

Door COVID-19 is de druk op facilitair managers toegenomen. Uit onderzoek van Kantar blijkt dat 70 procent van de werknemers verwachten dat hun werkgever zorgt voor het vaker schoonmaken van de ruimtes. En geeft 77 procent van de bevolking aan zich door COVID-19 onveiliger te voelen bij het gebruik van onhygiënische openbare sanitaire ruimtes. (Survey uitgebracht door B2B International in September 2020. Online interviews met 125 besluitvormers in Frankrijk, 125 in Duitsland en 150 in Amerika.)  

 

Knelpunten facilitair managers  

Om facilitair managers te ondersteunen bij het waarborgen van de nieuwe hygiënenorm heeft Tork, het Tork Office Hygiene Pakket ontwikkeld. Het nieuwe hygiënepakket biedt facilitaire managers een oplossing op basis van de behoeftes en uitdagingen in verschillende facilitaire voorzieningen: de receptie, kantoorruimtes en vergaderruimtes, toiletten, pauzeruimtes en het gehele kantoorgebouw.  

 

“Het is nu belangrijker dan ooit om de echte knelpunten van facilitair managers aan te pakken. Denk aan het zorgen voor een veilige en gezonde werkomgeving, hoge en consistente schoonmaaknormen, het optimaliseren van de schoonmaakefficiëntie en ervoor zorgen dat processen en aankopen duurzaam en milieuverantwoord zijn. Met het nieuwe pakket bieden wij ondersteuning bij samenstellen van een op maat gemaakte aanpak”, aldus Hazel Wenzel, global communicationsmanager bij Tork.

 

 

 

 

 

 

Het is nu belangrijker
dan ooit om de echte
knelpunten van facilitair
managers aan te pakken

Verbeteren van schoonmaakkwaliteit nummer één prioriteit

Het hygiënepakket is gebaseerd op inzichten uit een onderzoek onder 400 facilitair beheer professionals in Amerika, Frankrijk en Duitsland. De onderzoeksresultaten wijzen erop dat het verbeteren van schoonmaakkwaliteit en het aanbieden van een hygiënische en gezonde werkplek nummer één prioriteit is voor facilitair managers. Met het uitbrengen van het Office Hygiene Pakket wil Tork de behoeften van facilitair managers tegemoet komen en zo advies kunnen geven over hoe ze het beste door een nieuwe realiteit kunnen navigeren.

 

Nieuw trendrapport met de belangrijkste trends voor facilitair managers

Tork heeft een trendrapport ontwikkeld als extra hulpmiddel om facilitair managers voor te bereiden op het weer werken op kantoor. Het trendrapport is essentieel voor facilitair managers die een beter begrip willen krijgen van hoe COVID-19 de hygiëne-eisen in kantoren en openbare ruimtes heeft veranderd, iets dat cruciaal is bij het waarborgen van zowel de nieuwe hygiënenorm als een veiligere kantoorervaring.  

 

Dit artikel is gesponsord door Essity.  

Neveldesinfectie

Essity

11/13
Loading ...