Advertentie

Makita breidt accustofzuigerassortiment uit

Header foto in kolom - 6:4 verhouding COPY

Met uitneembare zuigbuis en kierzuiger voor de hoekjes.

Header foto in kolom - 6:4 verhouding COPY

De stofzuiger heeft een motoraangedreven roterende borstel.

Lees verder 

Makita accu’s zijn jarenlang grondig getest onder de zwaarste praktijkomstandigheden. Op de bouw. En goed bevonden. Alleen in Nederland al zijn er ruim 1,5 miljoen verspreid en dankzij de doorontwikkelde techniek komen er geen klachten uit de markt. Daarmee zijn de 18V LXT accu’s bij uitstek geschikt voor stofzuigers. Ze zijn betaalbaar, betrouwbaar, laden snel op en gaan lang mee. Net als bouwvakkers werken schoonmakers liefst ook zonder die lange lastige snoeren. Accustofzuigers besparen tijd en verdienen zich snel terug. Makita is druk bezig het accustofzuigerassortiment snel uit te breiden. Twee voorbeelden:

Ventilatie_517

Verstelbare stalen zuigbuis en 3 zuigstanden.

Header foto in kolom - 6:4 verhouding

De stofzuiger heeft een comfortabel harnas voor optimale bewegingsvrijheid.

“De kleine handzame rugstofzuiger DVC261 heeft er een grote broer bijgekregen. Met 6 liter stofzak, regelbare zuigkracht in 3 standen en een nog lager geluidsniveau. Da’s wel fijn als de stofzuiger op je rug hangt. Deze DVC660Z kost €295 ex BTW, zonder snellader (€120) en accu’s (€90/stuk). Dankzij de 45 minuten snellader zijn accu’s sneller vol dan leeg en kun je continue werken zonder tijd te verspillen met zoeken naar stopcontacten.

Header foto in kolom - 6:4 verhouding COPY

Twee accu’s gaan tot ruim een uur mee.

Header foto in kolom - 6:4 verhouding COPY

Instelbaar van gladde vloeren tot hoogpolig tapijt.

De DVC560 werkt ook op twee accu’s, en heeft twee motoren. Om te zuigen en de borstel te laten draaien, in vier standen in te stellen van gladde vloeren tot hoogpolig tapijt. Voor de dagelijkse schoonmaak van schone ruimtes als hotelgangen gaan de accu’s ruim een uur mee. De DVC560 is voorzien van HEPA-filter, een uitneembare zuigslang en kierzuiger voor de hoekjes en lastige ruimtes.  


                          Voor meer informatie zie: makita.nl/kenniscentrum/schoonmaak. 

Hogedrukreiniging

Advertentie Makita

7/21
Loading ...