Advertentie

Numatic-logo

36V Lithium vermogen, snel opladen, one size fits all

De nieuwe NX300 Pro Cordless van Numatic levert snoerloze prestaties op professioneel niveau voor een veelzijdig en snel groeiend assortiment. Pro Cordless biedt gemak, veiligheid en kracht. Dankzij één accu en oplaadsysteem heeft de gebruiker minder onderhoud en kosten.

lees verder


Numatic - Header foto

                    NX300 Pro Cordless Netwerk

NX300 Pro Cordless - Professional Cordless Cleaning Connectivity

De speciaal ontwikkelde digitale motor voor de NX300 Pro Cordless serie levert een grotere luchtstroom en energie-efficiëntie, waardoor gebruikers betere schoonmaakprestaties en langere werktijden krijgen.  

De NX300 is gemaakt voor de lange termijn en zal u niet teleurstellen. Ontworpen en getest voor commercieel gebruik, met meer dan 2500 laadcycli. In slechts een uur tijd is de NX-batterij tot 80% opgeladen en klaar voor gebruik voor elk product in het gehele NX300 netwerk.

Numatic - Header foto COPY

Een uitgebreid onderzoeks- en ontwikkelingsprogramma waarbij gebruik is gemaakt van de nieuwste batterijtechnologieën, heeft geresulteerd in een nieuw ontwikkeld 30-cellig ontwerp dat een toename van 60% in beschikbare energie oplevert. De NX300 levert dus serieus vermogen met 300 Watt aan energie.

https://www.numatic.nl/nx300-pro

RSB150-NX Batterijrugstofzuiger

 

De RSB150-NX is ontworpen om de krachtigste snoerloze reiniging tot nu toe te leveren. Het nieuwe slanke en ergonomische ontwerp biedt veel draagcomfort. Het harnas is ademend, verstelbaar, corrigeert de houding en heeft een heupriem waarin de meest gebruikte accessoires meegenomen kunnen worden. De geïntrigeerde handbediening biedt de RSB150-NX optimaal gebruikscomfort. Deze rugstofzuiger levert tot 80 minuten snoerloze vrijheid, 40% meer luchtstroom en zuigkracht en maximaal gebruikerscomfort en biedt een optimale reinigingsproductiviteit met krachtige en professionele reinigingsresultaten.

Numatic_Groot beeld

Meer informatie www.numatic.nl/rsb-150-nx

TTB1840-NX - Compacte schrob-zuigmachine

 

De TTB1840-NX is eenvoudig in te stellen en gebruiksvriendelijk voor elke schoonmaker. Een krachtige digitale motor en een nauwkeurig ontworpen zuigmond zorgen voor droge en streeploze vloeren. Met een breed scala aan gemakkelijk te monteren borstels en pads - allemaal voorzien van een 360° watertoevoer voor uniforme vloeistofafgifte - levert de TTB1840-NX consistente, snelle en hoogwaardige reinigingsresultaten, waar ze ook nodig zijn. Een volledig verstelbare handgreep zorgt voor de ideale werkhouding, terwijl het opvouwbare ontwerp perfect is voor gemakkelijk transport en opslag. Pads en borstels kunnen snel met één hand worden verwisseld zonder gereedschap en zonder gedoe. Daarnaast minimaliseert u het risico van uitglijden, struikelen en vallen voor de schoonmaker en het publiek door te werken met een batterij machine. Ideaal voor dagelijkse schoonmaak en openbare ruimtes met veel bezoekers, zoals winkels en het openbaar vervoer. 

https://www.numatic.nl/ttb-1840-nx

 

Numatic_Logo NX inside
Rob den Hertog 

Advertentie Numatic

15/21
Loading ...