headerfoto - foto wordt afgesneden aan onderkant
CCP International

Al 12,5 jaar innovatief en vooruitstrevend

Lees verder 

CCP International B.V. is een ontwikkelaar en producent van reinigings-, conserverings- en onderhoudsproducten. CCP International biedt applicatiebedrijven in onder andere de schoonmaak- en bouwbranche een uitgebreid scala totaaloplossingen aan.  

 

2018 is voor CCP International een heugelijk jaar. Het is het jaar waarin wij ons 12,5 jarig bestaan mogen vieren. Time flies when you’re having fun is een bekende uitspraak, die zeker ook betrekking heeft op CCP International.

 

Speerpunten

In die 12,5 jaar heeft CCP International haar plek weten te vinden in de markt met behulp van een aantal belangrijke speerpunten. Zo is een hoge mate van service al sinds de start van het bedrijf een belangrijke pijler. Snel kunnen schakelen en voorzien in behoeften is een absolute kracht. Dit gecombineerd met de aanwezige technische kennis maakt CCP International tot een betrouwbare en ondersteunende partner voor vele partijen.

 

CCP International heeft altijd de focus gelegd op het oplossingsgericht toewerken naar een bevredigend resultaat voor onze relaties en hun opdrachtgevers. Kwaliteit boven kwantiteit en geen productverkoop maar duurzame totaaloplossingen die zorgen voor continuïteit. Geen mooie verkoopverhalen met onrealistische verwachtingen of acties zoals 3 halen, 2 betalen, maar degelijke oplossingen met daarbij de aanwezige technische kennis om onze partners te ondersteunen.

 

In de afgelopen 12,5 jaar heeft CCP International zich gericht op het blijven innoveren en verbeteren van haar reinigings-, conserverings- en onderhoudsproducten. Veiligheid voor de gebruiker, de ondergrond en het milieu tezamen met een hoge mate van gebruiksvriendelijkheid van de producten staan al 12,5 jaar centraal in de ontwikkeling van innovatieve oplossingen.

Foto in kolom - 6:4 verhouding
Advertorial CCP International_383

Voor en na behandeling

Toekomst

In de komende jaren zullen wij onze partners blijven ondersteunen met een hoog serviceniveau zoals u dat gewend bent van CCP International. Ook blijven wij innoveren omdat stilstand uiteindelijk achteruitgang betekent.

 

CCP International wil haar verantwoordelijkheid nemen om het kennisniveau binnen ons marktsegment naar een hoger niveau te brengen. Dit doen wij reeds en blijven wij ook doen, onder andere door het geven van in-house cursussen en trainingen. Het doel hiervan is niet zozeer om onze producten te verkopen maar om de aanwezige technische kennis binnen CCP International over te dragen op onze partners. Dit resulteert uiteindelijk in een hoger kwaliteitsniveau wat goed is voor de gehele branche.

 

Innovatie

In de komende periode zullen wij enkele nieuwe innovaties introduceren waarmee wij de volgende stap willen zetten in het verder ontwikkelen van ons pakket aan oplossingen. CCP International zal vasthouden aan de koers die wij al 12,5 jaar volgen, mede ingegeven door het geloof en het vertrouwen dat wij hebben in onze koers en de positieve bijdragen hierin van onze partners en eindgebruikers.

 

Wij willen al onze partners en relaties middels deze weg bedanken voor de veelal prettige samenwerking in die 12,5 jaar. Op naar de komende 12,5 jaar en naar ons 25-jarig bestaan!

Advertorial CCP International_384
Advertorial CCP International_385

Voor en na behandeling


Advertorial CCP International_176

Meer informatie

CCP International BV

Noord 49k

2931 SJ Krimpen aan de Lek

T: (0180) 512 611

E: info@ccpi.nl

I: www.ccpi.nl

Omslag in schoonmaakadvies

Advertorial CCP International

4/20
Loading ...