UL-Team_174

UL-Team traint met effect

Een training heeft alleen effect wanneer deze aansluit bij de praktijk van de deelnemer en ruimte biedt aan iedere deelnemer om te groeien. Dit is wat wij bereiken en waarvoor onze opdrachtgevers ons waarderen. Het resultaat hiervan is dat onze trainingen en opleidingen beoordeeld worden met een 8,7!


Header foto in kolom - 6:4 verhouding

Wij ondersteunen de visie dat professionele, vakkundig opgeleide en gemotiveerde medewerkers en hun direct leidinggevenden, een onmisbare factor zijn voor een succesvolle bedrijfsvoering.   Als een van de grootste opleiders binnen de facilitaire branche werken wij graag als businesspartner met u samen om uw medewerkers naar een hoger niveau te tillen. Wij bieden naast branche-erkende vakopleidingen ook maatwerktrainingen, waarbij wij een duurzaam effect realiseren voor de deelnemers en uw organisatie.

Meerwaarde

Ook aan uw organisatie kunnen wij een effectieve meerwaarde leveren op het gebied van schoonmaak, gastvrijheid, veiligheid, management en communicatie in het facilitaire en/of schoonmaakbedrijf.

 

Wilt u meer weten of heeft u specifieke wensen? Neem dan contact met ons op.


UL-Team

Anthonie van Diemenstraat 19

4104 AD Culemborg  

(0345) 544 816

info@ul-team.nl

www.ul-team.nl


UL-Team_175

UL-Team is aangesloten bij NRTO. NRTO is de overkoepelende brancheorganisatie voor alle particuliere trainings- en opleidingsbureaus in Nederland. De leden van de NRTO houden zich aan de gedragscode die u kunt vinden op de website: www.nrto.nl/kwaliteitslabels_en_keurmerken/gedragscodes.    

 

UL-Team is onderdeel van Kaleidon

Reinigingsmiddelen

UL-Team

13/20
Loading ...