headerfoto - foto wordt afgesneden aan onderkant

Nocore timmert aan de weg

ISO 27001 en ISO 9001 een feit

Lees verder 

Nocore Group biedt aan meer dan 700 bedrijven uit de flexbranche en de schoonmaakbranche een volledig geïntegreerde software-oplossing (ERP). Hierdoor kunnen alle commerciële, operationele en financiële processen worden geautomatiseerd, waaronder de loonverwerking. Nocore heeft zich binnen deze branches ontwikkeld tot een gespecialiseerde leverancier en mag zich met trots rekenen tot een van de marktleiders in beide branches.  

 

Ad Klösters, algemeen directeur van Nocore: “De kracht zit hem in gereguleerde groei, meebewegen met veranderende omstandigheden waar het wet- en regelgeving betreft. Snel schakelen, maar ook uiterst zorgvuldig en secuur omgaan met nieuwe informatie. En niet in de laatste plaats is het belangrijk om te blijven innoveren.”   Systemen Vanuit het perspectief van groei, ontwikkeling en optimalisatie is Nocore gaan werken met een gedegen kwaliteitsmanagementsysteem en staat informatiebeveiliging hoog in het vaandel.   Ad Klösters: “Onze systemen zijn ervoor om onze klanten te ontzorgen. Optimale informatiebeveiliging hoort daarbij. Het betreft cruciale informatie die bij ons wordt ondergebracht. Onze relaties verwachten dat wij dat goed beheren. Uiteraard kunnen zij daarop rekenen.”  

 

ISO-normering

Nocore is een serieuze speler op de markt. Reden om dit ook te onderschrijven en ISO-genormeerd te werken. Ad Klosters: “Deze aanpak is gehonoreerd met het behalen van een ISO 27001- en ISO 9001-certificaat en daar zijn wij trots op!”

 

Bundelen en innoveren

“We baseren de ontwikkeling op het bundelen van krachten met strategische partners. Naast gedegenheid en betrouwbaarheid staat Nocore voor innovatie. Het is niet voor niets dat Nocore dusdanig is ingedeeld door de belastingdienst dat de Innovatiebox mag worden toegepast.”  

 

Toekomst

Nocore zal zich blijven inspannen voor ontspanning bij haar relaties. Dit gebeurt door de marktbeweging te blijven volgen en nieuwe ontwikkelingen in te bouwen in de Nocore-systemen. Ad Klösters: “Innoveren, onderzoeken en met de beste methodieken werken om onze relaties te ontzorgen, zal sterk onze focus blijven.”

 

Meer informatie

Nocore Runmolen 30

5404 KT, Uden

T: (0413) 24 20 50

E: info@nocore.nl

I: www.nocore.nl

Groothandels op zoek naar meerwaarde

Advertorial Nocore

7/20
Loading ...