Advertorial Go Cleaning - logo lange pagina

Heeft u al een slimme telescoopsteel?

Telescoopstelen die het werk helemaal uit handen nemen zal voorlopig een utopie blijven, maar wist u dat er al wel “slimme klemmen” bestaan. Als u ons bedrijf kent weet u dat wij in tegenstelling tot bijna alle groothandels maar 1 merk verkopen, namelijk Gardiner , de patenthouder van de “Smart Clamp”. Waarom wij voor dit merk gaan, willen wij u graag uitleggen met ondersteuning van foto’s en video’s.

Lees verder 

Zón 10 jaar geleden introduceerde zij als allereerste de zijdelingse klem. De waarde van deze klem methode mag duidelijk zijn aangezien 9 van de 10 stelenbouwers hier nu ook gebruik van maakt. De “Smart Clamp” die sinds 2013 op Gardiner telescoopstelen toegepast wordt gaat nog een stap verder. Door een o.a. een stug veertje in de klem is het klembereik veel breder dan de concurrentie. De klem past zich aan, aan de dikte van het te klemmen deel (gesleten en niet ingesleten delen van een sectie) en daardoor geen ronddraaiende steeldelen meer.

Toegekende patenten:

  • UK No. GB2512390
  • US Patent No. 9,933,001
  • European No. EP2784335
  • Chinese No. ZL201310301256.1
  • Hong Kong No. 1201312

Borstels

Werkt u nog met van die zware borstels of heeft u ondervonden dat lichtere borstels het werk even goed kunnen doen met veel minder fysieke belasting. Of dat de ene klus om een andere borstel vraagt dan de andere. Ons assortiment bestaat inmiddels uit zón 30 borstels waaronder de universal borstels waarbij beschadigingen aan kozijnen tot het verleden behoren.


Advertorial Go Cleaning_418

Quick-loQ systeem

Wat zou het makkelijk/slim zijn als er een systeem bestaat waarbij de borstel wissel een kwestie van seconden is en de borstel altijd goed in positie blijft staan. Al weer zo’n innovatie die zich de afgelopen jaren heeft bewezen.

TELESCOOPSTELEN en Telescoopstelen

Wist u dat Alex Gardiner behoort tot 1 van de weinige echte stelenbouwers. Je kunt als merk of als inkoper bij veel met name Chinese fabrikanten een private label telescoopsteel laten maken. Maar welke lengtes van je steel/steeldelen pas je toe en welke mix van bijvoorbeeld carbon en hi-mod carbon gebruik je. Maak je elke deel in dezelfde mix of heeft een topsectie andere eigenschappen nodig dan een midden sectie. Daarom zeggen wij wel eens gekscherend: gaat u weer voor die budget aanbieding of geeft u een klein beetje meer uit voor een echte Gardiner. De keuze is aan u. De keuze kunnen we wel makkelijker maken door een demo bij u op locatie te doen.

GrippaMax Inbouwsystemen

Een losse watertank in de bus of toch maar voor de veilige oplossing. Gardiner Pole Systems en Grippa Tank hebben de handen in een geslagen om de GrippaMax inbouwsystemen te ontwikkelen. Het doel: water zo te transporteren dat dit de manier van vervoer van vaste stoffen benadert en zo te monteren dat de systemen crash getest zijn. Dit is gelukt door gebruik te maken van de bekende schommelschotten i.c.m. een honingraat binnenwerk. Tevens was een zeer solide T-lock frame nodig (gepatenteerd ) om het doel te bereiken. Het resultaat, een crash tested systeem met het laagste zwaartepunt op de markt, in maten variërend van 300 tot 1000 liter. Ze zijn te leveren als een Tank en Frame tot zeer uitgebreid met autoflush filtersysteem met afstandsbediening, dieselheaters en de allernieuwste innovatie, de vorstbescherming van pomp en filterinstallatie.

 

Wij zien ernaar uit een demo voor u en/of uw personeel te verzorgen op een door u te bepalen locatie.  

 

Met vriendelijke groet en tot spoedig.  

 

Gunther Bolleurs

Go Cleaning

06-53765831.

info@gocleaning.nl

www.gocleaning.nl.

Advertorial Go Cleaning_417

Schoonmaakmaterialen

Advertorial Go Cleaning

9/20
Loading ...