Advertorial Numatic_172
Advertorial Numatic_373

Lees verder 

Numatic International BV  

Numatic International BV is een dochter van Numatic International Ltd., fabrikant van professionele schoonmaakmachines, -materialen en -middelen. Ook beschikt Numatic over een assortiment stofzuigers voor de particuliere markt.  

 

De producten, zoals schrobzuigautomaten, eenschijfsmachines, stofzuigers, hotel- en wasgoedwagens, werkwagens en mopsystemen, komen rechtstreeks van de fabriek in Chard (Zuid-West Engeland) en worden vanuit het magazijn in Alphen aan den Rijn geleverd aan onze dealers in de Benelux. Via onze dealers – schoonmaakgroothandels, (internet)winkels, bouw- en verhuurbedrijven – vinden onze producten hun weg naar de eindgebruiker die efficiënt en effectief aan de slag kan.

 

Betrouwbaar en duurzaam

Onze machines en materialen zijn betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en duurzaam. De stofzuiger is bijvoorbeeld dé favoriet onder de professionele schoonmakers. Bovendien kunnen klanten en gebruikers altijd rekenen op de meest innovatieve techniek. Dagelijks werkt de afdeling Research & Development van onze Engelse moedermaatschappij aan de ontwikkeling van de producten. Zo voldoen onze stofzuigers bijvoorbeeld al enkele jaren aan de energie-eisen die sinds 1 september 2017 gelden.

 

Service en garantie

Service verlenen is voor ons heel gewoon. De servicemonteur van Numatic kan op iedere locatie storingen verhelpen. Onze machines kennen een garantietermijn van 2 jaar. Daarbij geldt op alle schrobzuigmachines van Numatic een storingscontract voor 5 jaar gratis. Hiermee bent u verzekerd van een bedrijfszekere oplossing en staan uw machines nooit langer dan 48 uur stil. Als een reparatie langer op zich laat wachten, zal Numatic een gratis leenmachine van vergelijkbare afmetingen aanbieden.

 

Werken met plezier

Het continu werken aan een betrouwbaar en innovatief assortiment, doen wij niet voor niets. Onze visie is namelijk om met ons duurzame assortiment de prestaties van schoonmakers te verbeteren en het werkplezier te verhogen. Wij lopen hiervoor graag net dat ene stapje harder voor u!

 

Wilt u meer weten over Numatic en het assortiment? Kijk dan op www.numatic.nl of neem contact op via info@numatic.nl of (0172) 46 79 99.

Advertorial Numatic

20/20
Loading ...