Voorwoord_376

U heeft een unieke uitgave in digitale handen!

Voor u ligt de bedrijvengids van Service Management. Dit keer niet een papieren, maar een digitale versie. Met daarin de laatste stand van zaken in de schoonmaak- en de hygiënebranche. In tien artikelen bent u helemaal up-to-date. Welke trends spelen er onder andere op het gebied van materialen, middelen en machines, maar ook in de branche zelf, in het sanitair en bij opleidingen?

 

Grasduinen

Het mooie is: u kunt niet alleen via deze digitale uitgave lezen, maar u kunt ook doorklikken naar onze bedrijvengids online. Op www.bedrijvengids.servicemanagement.nl vindt u alle partijen in de schoonmaak en hygiëne. U kunt naar hartenlust grasduinen. Wie moet u hebben als leverancier van opleidingen? Welke partijen zijn er überhaupt als het gaat om de digitalisering van de schoonmaak? Enzovoorts.  

 

Bedrijvengids groeit aan waarde

We hebben voor de bedrijvengids ondernemingen in de schoonmaak en hygiëne gevraagd om hun wijzigingen door te geven. Daar is goed gehoor aan gegeven, waarna we de wijzigingen hebben doorgevoerd. Zowel online als in deze gids. Daarnaast zijn er diverse nieuwe vermeldingen aan toegevoegd. Zo krijgt de online en offline schoonmaak- en hygiënebedrijvengids elk jaar meer waarde.  

 

Geef wijzigingen door!

Mocht u nu om wat voor reden dan ook nog niet genoemd staan, of uw vermelding moet worden gewijzigd, dan kunt u dat simpelweg doorgeven via www.servicemanagement.nl/aanmelden-bedrijvengids. Dank alvast daarvoor.    

 

Voor nu wens ik u veel gemak van deze bedrijvengids en veel leesplezier!  

 

Ronald Bruins,

Hoofdredacteur Service Management

ronaldbruins@vakmedianet.nl


De schoonmaakbranche; de wind weer in de zeilen.

Voorwoord

2/20
Loading ...